Sista inlägget från mig innan Italien! :)

Hej bloggen! How you doing? Själv mår jag bra. Håller på att packa nu inför Italien i morgon! :D Ganska mycket är det som ska med, eftersom vi ska vara borta i nästan 10 dagar. Har vart lite stressigt idag med allt som ska göras. Har varit tvungen att städa smått i huset medan mamma och pappa var på jobbet, skrivit ca. 5 novelldelar till min andra blogg (är inte ens färdig med dem!), packat kläder och andra nödvändiga saker, packat kameran och sist men inte minst tagit fram alla saker som katterna och hunden ska ha med till ställena de ska bo på under tiden vi är borta. Så man kan väl säga att jag har haft det lite stressigt idag, haha :D Har fått lite hjälp av min bror också.

Min packning, haha ^_^ ganska mycket...

Så jag ville bara säga att detta är det sista inlägget från mig på bloggen här innan jag åker. Kommer tillbaka på lördag natt nästa vecka, så kommer blogga då jag är vaken :) Men så länge kommer ju Lina blogga, så bloggen är ju inte helt tom. Och sen när jag kommer tillbaka kommer jag bomba med inlägg + bilder från resan. Kram Johanna!!    (Och tack för hjälpen Lina♥)Hemma nu!

Har nyss kommit hem från stan, jag och syrran har shoppat lite. Jag fick med mej ett par skor hem läger ut bild på de sen. Köpte ävekt studentpresent till frida (lite sent haha) hon fick The oc 2 och 3 sju bra är den.
Ska kanske iväg till Amanda senare så då blir det ingen uppdatering förens i morgon...

Nyss vaknat!

Haj som rubriken sär så har jag nyss vaknat. Idag tror jag inte det kommer hända så mycke faktist.
På måndag ska Alecha slutmätas och besiktjas, så vi hoppas att hon håller sej innom ponny gränsen och att hon går igenom besiktningen. Fast vi är nästan helt säkra på att hon kommer vara ponny för när Sussane tittade på henne så mätte de henne och då var hon ungefär 147 cm och gränsen är 148. Jag kommer uppdatera med under dagen.
Bjuder på en bild på finaste!

Bilder på fina hästen!

Här kommer lite bilder från kvällens ridning :)

Bilder!

Här kommer lite bilder som jag och syrran tog idag :)
Kommer snart bilder från när jag red lilla pollen :)

Funderar på ny design...?

Funderade på om det kanske var dags för en ny design? Om det är OK för Lina så klart :) Börjar tröttna lite på denna. Har haft den ganska länge nu. Vad tror ni om det? i så fall kommer jag att fixa en så snart jag kan... ;)


Justin BieberGlee. My favorite TV-show

"Looser Like Me" - Glee Cast

"Thriller/Heads Will Roll" - Glee Cast

"Animal" - Glee Cast

"Toxic" - Glee Cast

"I Feel Pretty/Unpretty" - Glee Cast

"Empire State Of Mind" - Glee CastNy bikini :)


Var på Väla idag och köpte en ny bikini på Stadium. Kände att det var dags för en ny, eftersom den andra jag har är lite mer sportig. Så jag köpte då en ny som jag kan ha med till Italien :) Lovar att jag kommer ta mycket bilder ^_^ Och kanske göra några tidsinställa inlägg som läggs upp på bloggen. Tyvärr kommer jag typ inte ha tillgång till interner på en hel vecka... :/ Och anledningen till det är ju att det är mycket dyrare att vara på internet utomlands. Så det kan då vara orsaken till att det inte kommer komma upp så många inlägg från min sida på bloggen...


Gör som Johanna gjorde!

Fem fakta om mej!
* Jag äger en häst
* Jag har egentligen glasögon men har linser varje dag
* Jag plattar håret varje morgon
* Johanna fick mej att börja gilla Justin Bieber
* Jag sjunger i duchen
Bara för att jag inte har något att göra ;)

The dream is coming true!

Har inte haft tid att updatera tyvärr, men det har hunnit hända lite roliga saker.
.
.
På midsommar dag så ringde Sussane (chefen på ridskolan som jag går på) och sa att de hade varit hos Sven-Inge (en hästhandlare) och sa att de hade hittat en jätte fin ponny där som nog skulle passa mej! Så redan på Måndan så åkte vi till Sven-Inge. Vi hade med både Caroline och Erica (2 ridlärare) det tog ungefär 20 min att åka dit.
När vi komm in i Staller så stod där en mörk brun ponny med svart man och svans, Den var så 7kt fin. Sven-Inge berättade att den var född 2003 altså 8 år gammal, den var importerad från Irland och det var ett sto som hette Alecha (stavning?!) vi gjorde i ordning henne och så satt en som jobbade upp på henne och visade red lite dressyr och hoppade, sedan skulle Caroline rida henne så hon provade om den kunde lite sidvärts rörelser och så sedan så satt jag upp. Jag började skritta gjorde halter och gick på volter provade att ställa och böja henne, sedan började jag trava gjorde samma sak där. När man skulle fatta galopp så rusade hon ivär lite men det var ingen fara jag galoperade lite på volter och lite på rakt spår. Sedan hoppade jag ett kryss på cirka 60 cm hon hoppade över det som att det var 90 cm haha, sedan hoppade jag ett räcke på 70 och ett på 80.
Efter att jag hade hoppat så skulle jag prova att rida på henne där ute så jag travade på engrusvär ifrån stallet och hon brydde sig inte, sedan satt jag av och så tog vi av grejerna. Mamman undrade vad jag tyckte jag sa att jag gillade henne jätte mycke och Ericka och carolin tyckte det såg bra ut, så vi köppte henne :D
VI får hemm henne i nästa vecka förmodligen föe hon ska besiktjas och få mätintyg.
Idag ska vi åka till Sven-Inge och rida henne Amanda hänger med och fotar så det kommer bilder på henne ikväll :)
Älskar bilden som Amanda har gjort :)

Fem fakta om mig... inte direkt intressant, haha :D

• Jag har glasögon men använder linser dagligen...

• Jag går ofta runt och sjunger. Antingen för mig själv eller högt... :)

• Jag kan aldrig sitta vid datorn utan att lyssna på musik...

• Jag tycker att det är mysigt att sitta och prata med mina föräldrar på kvällarna om alla möjliga saker...

• Jag skriver noveller på en annan blogg... om Justin Bieber ♥ :)

Vet inte varför jag skriver det här, haha :D Hade inget annat för mig... men nu vet ni dessa saker om mig!Hemma ifrån filmbutiken...


Kom hem ifrån filmbutiken för en stund sedan. Köpte filmer till Italien resan :) Det fick bli "Karate Kid", "Harry Potter och Dödsrelikerna Del 1", "Remember Me" och "The Bounty Hunter". Åt precis middag (Haha :D Ja, jag vet. Ganska sent). Var sjukt hungrig. I morgon ska jag till stan och köpa en ny bikini. Behövs nu på sommaren. Har en annan också, men den är lite mer sportig eller vad man ska kalla det.

Kram! :)Några inlägg kommer snart upp ;)

Kommer snart upp lite inlägg från min del ;) Ska till filmbutiken och fixa lite filmer som vi ska se i bilen på väg till Italien (!) Längtar, haha :D Ska bli kul.


Den dansande hunden?

Såg den här videon som Justin Bieber hade lagt upp på sin Twitter :) Shit vad jag skrattade :D Kunde inte få stopp på det. Men efter att ha sett den några gånger så var det inte lika mycket skratt. Men det är ju supergullig! Och duktig på att dansa... för att vara en hud.