Sorjligt!

Idag när jag var påväg in till körskolan fick jag ett sms av Cina där det stoda att Pepita var sold och hon skulle åka idag klockan 2.
När jag och mamma komm till stallet så var Cina där och sorterade alla sakerna, Pepita är inte Cinas häst utan hon var bara fodervärd, ägaren smsade henne på morgonen och sa att hon var sold och att hon skulle åka redan samma dag. Pepita blev sold som tävlings häst och hon är 15 år, hennes ben håller inte för att hoppa mycket med henne, och ägaren sålde henne till första bästa bara för att bli av med henne, ägaren brydde sig ingenting om pepita hon ville bara bli av med henne. när Pepita skulle lastas ville hon inte gå in i transporten, fasten vi hade kedja på henne, det tog ca 30 min att få in henne i vanliga fall går hon in direkt. Det var väldigt jobbigt att hon lämmnade oss så plötsligt men jag hoppas hon får det bra.
En bild på pepita och Cinas dotter

:D

TÄvlar hoss: http://hastochpownii.myshowroom.se/hv-polo-jws-%e2%99%a5/

:)

Tävling hoss http://ponnysanning.com/2011/october/tavling-i-samarbete-med-emmishopen.html#comment

Allsvenskan!

Här kommer lite om hur det gick i allsvenskan i söndags, i förklassen blev vi felfria och vi gick vidare till lag klassen, där fick vi 4 fel hon tänk stanna på en oxer men jag smälde till hene lite på halsen så hon hoppade när hon var nästan ända in i hinderet så vi rev. Vårt lag gick vidare till omhoppningen där fick vi 4 fel då vi stannade på en oxer som var maxad, vårt lag blev totalt 5:a och jag är jätte nöjd med att hon hoppar igen.
här kommer lite bilder.

Taggad!!

Gaggad tills i morgon inför sista omgången i allsvenskan, idag köppte vi ett tjockare bett till Alesha som hon gick mycke bättre på så jag hoppas att det blir bättre i hoppningen med. Könde verkligen skillnad hon kryllade inte ihop sig som hon brukar utan hade halsen helt peerfekt. I morgon ska cina hjälpa mig med framhoppningen och på framridningen.Sen på tisdag ska jag ha Pepita på hopplektjonen så de inte blir för mycke för Alesha. Det kommer bilder i morgon från tävlingen för syrran ska med och fota.
Saknad liten ponny <3

<3

Komm hem för 1 timme sen ungefä, det var mycke senae än vanligt. Ska snart göra lite matte och tyska och svenska. I morgon börjar jag 10 skönt med sovmorgon. Har bara 3 lektjoner vilket är 7kt nice.
Saknad <3

Alla bitar börjar falla på plats!

Det gick super på tävlingen idag, vi satsade bara på att inte vägra ut oss och det gjorde vi inte heller. i 70 så stannade vi på 4 an och jag va påväg och flyga av men jag lyckades sitta kvar, vi stannade för att vägen blev konstig. I 80 så rev vi 1 an sedan gick det bra restan av banan blev något hinder som vi hoppade stillastående. Sedan så mockade jag och så när jag va fördig med de åkte vi ner till viarp igen för det skulle vara pay and jump och Alma skulle va med så jag tittade på hene och det gick super för de.
I morgon så sköter Cina om Alesha, För jag har mäntersannsvar  och mamma ska till Flyinge på möte, ska ha mentersannsvar i 2 veckor 7kt segt. uppdaterar mer i morgon.
Bild i repris andra gången jag red Alesha <3

Det stavas k-ä-r-l-e-k!

Snart bä det av till stallet fö att tävla Alesha komme tyvärr inte komma några bilde men hoppas ni överlever endån.
Bild i repris från vå första lokala tävling :)

:)

Ska nor snart till stallet, ska gå en sväng med Alesha om mamma inte vill rida ut. Sen ska hon borstas och bli fin inför i morgon. Sedan om mamma inte rider Pepita så ska jag nog ta henne en liten sväng med. Imorgon är de ju hopptävling på viart ska hoppa 70 och 80 så att hon får känna att det är lätt.
Ikväll blir det nog lite plugg. Skriver mer sen. 

Bild i repris


                                                                    


<3

Hej har inte haft tid att blogga.
Igår hade jag studiedag var riktigt nice, fast gick upp tidigt för vi skulle ta ut hästarna. När vi hade gjort det red jag och Cina (Pepitas ägare) ner till viarp, vilket var väldigt spännande då de blåste ganska mycke och det var en skörd sak på åkern som Pepita tyckte den var her läskig somhälst så hon började hoppa och stuttsa och ha sig, så de smittade avsig på Alesha så Alesha började takta och skutta. Det tog ca 20 min att rida ner och det brukar bara ta 10 - 15 min. Vi red i ridhuset och Alesha var duktig hon lyssnade bra, jag gjorde galopp ombyde över en bomm och det funkade bra. Sedan övade jag på galoppfattningar. Efter ungeför 30 minuters ridande så skulle jag rida Pepita och så tog Cina Alesha lite. Pepita var duktig efter lite bråkande så gick hon fint i både skritten och traven.
Idag så var jag hoss tandläkaren och de spände in tandstälningen lite. sedan när jag kom hem från skolan har jag skrivigt klart min tyska text och nu slappar jag bara. Mamma fixade Alesha i morse så att jag kunde plugga.

Happy

Gick mega bra på dressyrtävlingen idag, hon tyckte dommaren och staketet var lite läskigt, han var hur duktig som hälst lyssnade mega bra. Blev tyvärr ingen plassering men är nöjd endån. Nu sitter jag och väntar på att Cina ska komma och hmta mig för jag ska hoppa Pepita nere på viarp för jag ska ju tävla henne på söndag, kommer mer uppdatering i kväll.

<3

I morgon är det dressyrtävling på viarp som gäller för mig och Alesha, vi gör det bara för skojskull men hoppas ändån det går bra. tänkte lägga ut bilderna från förra allsvenske omgången så här kommer de.

Skolfoto!

Hej har inte haft tid att blogga, men skolfotona har äntligen kommit så tänkte lägga ut de, ska snart dra till stallet så uppdaterar mer när jag kommer hem ;)