Världens bästa ponny! <3

Har inta haft tid att uppdatera något, har varit mega trött när jag har kommit hem och från onsda till torsda sov vi över på viarp :) i onsdas så hade vi först kadrilie som är en blandning mellan dressyr och hoppning vi avslutade med att hoppa en oxer på först 90 cm som Jag och Alesha krachade i fast de gick bra så vi hoppade den igen så vi klarade den, sedan höjde Jennifer så hoppade vi den på 105 cm och det gick mega bra.
Efter linch tid så började vi bygga banan till pay and jumpen, Det var jättejobbigt för de var så varmt, Jag skulle hoppa 40 och 60 cm med Alesha för det var ju hennes första tävling 40 cm gick  mega bra hon hoppade högt över och komm bra på alla hinder så jag valde att hoppa 70 ist för 60, det gick med bra så blev felfri i båda klasserna.
Idag så hade vi först tempo pass, vi skulle rida runt paddocken på en speciel tid det gick mega bra. på eftermiddan så skulle vi åka till Annelöv och hoppa teräng, Alesha traskade rätt in i transporten.
Vi började med att hoppa fremm på små hus sedan så gick vi till vattenhindrret så skulle vi bara börja med att gå igenom vattnet Alesha var den första som gick i sen gick alla efter. Det stod ett litet hinder vid kantan av vattnet som vi hoppade ner i vattner och upp ur vattnet sedan hoppade vi bank ner med 3 trappsteg. Efter det hoppade vi lite stockar.
Lite bilder från pay and jumpen, kommer bilder från terängen närr nån skickar till mig ;)
40 cm
70 cm

jobbig dag!

Blev en tidig morgon gick upp klockan 06:00 idag, åkte till stallet lite över 7 och så fixade jag de sista sedan vid 8 tiden promenerade jag och Alesha ner till viarp och mamma komm efter i bilen full med alla sakerna. Ställde in henne i en boxs och gav henne lite mat att tuga på sedan väntade jag på att alla andra skulle komma.
Vi hade först lite teori som handlade om sitsen, sedanskulle vi longera verandra och vi fick inte ha några stigbyglar, så de plockade vi av. efter de passet så fick hästarna lunch och vi åt lunck och hade ett teori pass till. Denna gången handlade det om hur man skulle göra för att nå sitt mål. När vi var fördiga med teorin så sulle vi göra i ordning hästarna så skulle vi ha lite gymnasti övningar, vi fick inte ha stigbyglar då heller men de gick jätte bra förutom att Alesha var lite pigg ;)

Packat!

Har nyss backat choklad bollar med syrran.
Innan idag så packade jag nästan allt tills i morgon. I morgon Blir det en tidig morgon ska vara på viarp kl 9, och ska honna göra i ordning Alesha och sedan gå ner med henne så ska hon bo där tills på torsdag.

Nöjd!

Är mega nöjd med Alesha idag hon skötte sig fin fint! Ledde henne ner till viarp och sen skrittade jag lite i paddocken, vi hoppade i ridhuset pågrund av vädret så bilderna blev inte så bra... Hon vägrade 3 gånger på ett plank som var mega läskigt, och jag var på väg att flyga av men satt kvar.
Här kommer nårga bilder.

DENTJUGOANDRAJULITVÅTUSENOCHELVA

Tjena bloggen! :)

I morgon åker jag till landet, så kommer inte blogga i morgon. Och kommer förmodligen inte göra det på Söndag heller, för ska då på en födelsedagsfest. Men annars kommer jag att blogga som vanligt ;)

Slänger upp lite bilder på Henna när hon hoppar över de små hindren. Min lilla älskling♥!

Jag tror de kommer funka!

Gicka mega bra att rida idag Alesha skötte sig fin fint :) imorgon så ska jag ner till viarp och hoppträna för Erica, och Frida hänger med och fotar så då kommer de masser med bilder i morgon :)
Bilder från när jag provred henne och hoppade :)

Trött!

Hej är megött har inte kunnat sova ordentligt sedan jag ramlade av, har fått ont i nacken, sträckte antagligen den när jag ramlade av. Men de går nog över snart. Ska till stallet vid 2, ska börja ta fram sakerna som ska med på lägret :)

En bild så de inte blir så tomt :)

Vinnaren av Dagens Blogg!

Tack till alla er som bidrag! Blev ju inte världens längsta tävling, men men... ;) Nu har i alla fall en vinnare utsetts!:

Linnéa!!!! Med bloggen http://linneajfoto.blogg.se/ :) Grattis! Och och alla som bidrog hade alla jätte fina bloggar, men någon måste ju utses som vinnare. Kram!


Otur?

Har nyss kommit hem från stallet, mockade boxen och hagen sedan gjorde jag i ordning Alesha. Skulle sitta upp så innan jag hade kommit upp i sadlen så stack hon och jag flög av... Har haft henne i 2 veckor i morgon och har ramlat av henne 2 gånger... Sen red jag för Erica och det gick mega bra. ska rida för Erica på lörda med och då ska jag hoppa lite :)

Dagens blogg!


Agility

Gjorde en mini agility bana till Henna igår. Spenderade i princip hela dagen pådet, men det blev ett hyfsat bra resultat tycker jag :) Här får ni lite bilder som jag tog nu i förmiddags. Kanske kommer lite fler bilder senare på när Henna hoppar!

Henna sötnosen ^_^

Bestämde mig för att göra dessa nu för att Henna älskar att hoppa och spranga i tunneln. Redan när vi åkte för att hämta henne hos uppfödaren så hade de en liten tunnel som hon sprang i som en galning. Kul att se henne vara glad :) Som tur var hjälpte pappa och William (min lillebror) mig...

Btw. Snart kommer en "Dagens blogg" tävling på bloggen!

!

Har nyss tittat på 2 avsnitt av OC, med syrran. ska göramig i ordning och så, sen ska jag sticka till stallet vid halv 3 tiden, funderar på att ta med kameran så ni får lite nya bilder :)

Glad!

Hej har inte haft tid att blogga på nåna dagar.
Igår skulle jag ju rida ut med ida och så skulle vi trava och Alecha stack iväg i full galopp runt mer än halva åkern, hon var bara glad och ville springa avsig. Det slutade med att vi skrittade ett varv till runt åkern och det gick super.
Idag var jag och syrran i stan och fikade på espresso house Sedan kollade vi i affärerna fick med mig ett linne hem från gina tricot som bara kostade 49 :)
Sedan bar de av till stallet och då red jag lite i padocken och sedan red jag ner till viarp och hoppade lite gick grymt bra, på vägen ner till viarp träffade vi Erica och bestämde att jag ska träna för henne i morgon klockan 5, så de blir att cykla ut till stallet vid halv 3 tiden :)
Bild på linnet jag köpte

Sometimes I just need a little time by my self...

Hej :) Hur har ni det? Själv har jag det skapligt bra. Ska åka till stugan med min familj nu på Lördag och ska på födelsedagskalas hos en kille i Linköping på Söndag. Och igår beställde jag hem J.K Rowlings första Harry Potter bok "Harry Potter och de vises sten". Har två av böckerna redan, men de är de två sista, haha :D "Halvblodsprinsen" och "Dödsrelikerna". Men ville läsa om alla böcker från början... Boken kommer landa i brevlådan om ungefär två-tre dagar, så längtar. Hade ett litet Harry Potter - maraton nu under två dagar där jag såg alla filmerna från den första till den näst sista. Sedan såg jag också Dödsrelikerna del 2 på bio :)

Idag är det i alla fall fint väder ute. Har regnat de senaste dagarna, så härligt med lite sol nu :) Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men har inte lust att göra så mycket. Har precis skrivit på min novellblogg att jag ska ha en liten skrivpaus på en eller två dagar. Har ingen fantasi eller lust att skriva just nu, och det har man ju inte alltid. men här kommer jag fortfarande att blogga som vanligt under dessa dagar, för det är ju en annan sak än att skriva noveller. Så här kommer det inte stå tomt.

:)

Har nyss gått upp, ska sticka till stallet vid 3 tiden, och hoppas såklart på att det inte regnar då.
här kommer lite bilder från när jag och Amanda hoppade med Nalle och Magic (ser ut som att det är mitt i natten men det är vid typ 10 tiden)
Haha han hoppade faktist endån ;)
Och några bilder på Alesha ;)
En sista bild på Ester :)