True love, where are you?


Hej! :) Idag har varit en riktigt bra dag. Men började mindre bra, haha :D Skulle ta en dusch, och när jag var klar så var det översvämningen på golvet runt badkaret. Det hade blivit stopp i avloppet som sitter kopplat undertill -.- Fick ringa mamma och fråga vad jag skulle göra, och så klart fanns det ju inget annat att göra än att försöka ta upp locket ur golvet och rensa där i, för det kom ju inte igenom något vatten. Måste säga att det var ganska äckligt, men gick bra till slut.

Vid två tiden kom Lina över och vi gick en runda med Henna. När vi kom hem satt vi en stund och fixade lite med bloggarna och så, innan vi bestämde oss för att gå ut i trädgården och käka körsbär. Efter det gick vi in och spelade The Sims 3, vilket också gick "väldigt bra", haha :D Efter en halvtimme, när vi höll på med familjen så stängde min äldre dator av sig själv (datorn jag spelar sims på...). Gissa om vi blev irriterade :/ Men kul var det. Och så bar det ut till trädgården där vi lekte med Henna och fotade lite. Blev några fina bilder :) Och när Lina hade åkt hem stack jag, min pappa och min lillebror och köpte ett Jojo reskort. Lång historia... går typ inte att betala kontant för att köpa en biljett till tågen längre, så var tvungen att göra det för att kunna åka in till stan i morgon när vi ska se Harry Potter :D Har ni haft en bra dag idag?

Kommentarer
Skrivet av: Hanna

Det går visst det, det är bara att betala med pengar i biljett-aoutomaten på stationen.Kan jag få 10 000 besökare innan midnatt?http://himmlapyssligt.blogspot.com

http://himmlapyssligt.blogspot.com

http://himmlapyssligt.blogspot.com

2011-07-13 @ 19:53:22
URL: http://himmlapyssligt.blogspot.com
Skrivet av: Hanna

Svar: Ja, effekterna fanns med i kameran + massa andra som beskärning, andra filter, svartvitt, mm.

2011-07-16 @ 11:21:33
URL: http://himmlapyssligt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

-Namn:
Kom ihåg mig?

-E-postadress: (ses bara av oss)

-URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback