Länk till den nya bloggen!

Hej! :) Här kommer en länk till den nya bloggen jag flyttar till:

http://jojosfoto.webblogg.se

Och så får ni en länk till bloggen Lina bloggar på nu:

http://ponnyifokys.blogg.se

Hoppas tt vi hörs där! :D Kram!

Fortsätter blogga! :)

Hej! Förlåt att jag inte bloggat på några dagar, men det är såhär att Lina bloggar på en annan blogg nu med en annan kompis (ponnyifokys.blogg.se) och jag håller på att fix en ny design till en ny blogg som jag ska fortsätta blogga på själv :) Så den länk kommer upp nu under någon av dessa dagarna till den! Så kram sålänge!♥

Don't let go, were moving up in the speed of light

Snack om irriterande. Har suttit och gjort en PowerPoint till ett engelska arbete som vi har i skolan nu som jag och Lina ska redovisa om i morgon, och så hittar jag inget USB som jag kan lägga över den på ;/ Nu får jag allt bara ta och se om jag kan hitta ett USB eller säga till min lärare imorgon att vi inte kan redovisa, haha :) Jaja, över till något annat.

Tänkte lägga upp lite söta videos på roliga djur för att se om jag kan sprida lite leenden under eftermiddagen...Tröttnar ALDRIG på sådana videos. Love animals! ♥


The snow is falling


Hej bloggen! :) Eller ja, alla läsare! Vaknade i morse av att snön föll utanför fönstret. Härligt/tråkigt? Själv tycker jag lite både och. Det är jättekul att ha snö, speciellt när det är den första snän Hena får uppleva.Och enligt henne älskar hon det. Men samtidigt är jag lite trött på kylan och det tråkiga vädret nu... Jaja, snön gör det i alla fall bättre :) Annars idag ska jag fixa det sista på alla mina läxor och chilla här hemma. Kanske gå ut och leka med Henna... Vad ska ni hitta på idag då?All you beautiful Freaks grab somebody and light the place up!

Tänkte slänga upp lite länkar och roliga tips på bra hemsidor på nätet som ni kan kolla in :) Är inne på dessa sidorna varje dag och kollar deras uppdateringar!

http://perfectbucketlist.tumblr.com
http://justgirlythings.tumblr.com
http://teenagerposts.tumblr.com

Det är kul, för alla inlägg de gör kan man relatera till, de flesta i alla fall. Värda att kolla in. Och sen om ni gillar Slowmotion, finns det två killar på YouTube som heter TheSlowMoGuys. De lägger upp videos på när de filmar olika saker i slowmotion. Riktigt coolt det med. Så om ni vill, har ni ju något att kolla in under eftermiddagen. Själv ska jag kolla på några av Harry Potter-filmerna. Trevlig eftermiddag!

Henna penna!

En blöt och leksugen liten hund som kom springandes in på mitt rum :)

Lite iförskaffade saker...

Lite saker jag har köpt/fått under de senaste veckrona. En tröja och en blus från Hollister, ett par shorts från Hollister (inte på bild) och Beyoncé's parfym "Pulse". Den fick jag av pappa igår som han hade köpt i London igår :) Fick ni några bra julklappar?Hot Chelle Rae!

"Tonight Tonight"


"I Like It Like That"


"Bleed"


"I Like To Dance"


Dom har riktigt många andra låtar också, såklart! :) Älskar dem!!

Ryan Keith Follese' in my ♥

Guuuuuuud, måste bara säga att Hot Chelle Rae är fantastiska! Kommer upp lite låtar av dem sen. Men RYAN KETIH FOLLESE'!!!!! :D Snygging.


Tjena igen! :D

Hej bloggen. Johanna här! :) Alltså, jag vet att det var riktigt länge sen jag bloggade sist, men en stund fick jag knappt tid, och sen blev det bara så att jag tröttnade och glömde. Men har gått och tänkt riktigt länge på att börja igen, så till slut lev det så att jag gör det :D Så jag kommer blogga regelbundet nu igen :) Slänger upp några inlägg redan idag, så vi hörs! (kanske fixar en ny design också, tillsammans med nystarten) ♥