<3

Kom hem från stallet för ett tag sedan, idag i skolan på hemkunskapen skulle vi ränsa fisk det var skit äckligt, man skulle typ klippa bort unvudet och ta bort inälverna och sånt, sen var det inte så gott och äta efter det...
När jag kom hem var det att åka vidare till stallet för jag skulle rida lektjon, det gick sådär o rida men e ganska nöjd endån. När vi kom tillbaka till stallet så frågade Cina (Pepitas ägare) om jag ville tävla henne om två veckor tror jag de var, de ska bli lite roligt ju. I morgon har vi redovisning på tyskan och man ska kunna texten man har skrivit utan till, så jag ska gå och plugga på den nu.

Hemma nu :) Lite senare än vanligt...

Hej. Kom ganska precis hem från skolan. Brukar komma hem vid fyra ungefär i vanliga fall, men just idag var det ett "lära känna samtal" med min mentor. Jag har fått en ny detta året eftersom min förra flyttade till en annan enhet av skolan. Men det gick bra :) Nu sitter jag här och skriver och ska efter det kolla på "The O.C" säsong 2. Fick låna boxen av Lina idag. Glad är jag! Kommer upp fler inlägg senare. Kram så länge!♥


Inspiration
Foto: Jag.I cried a lot because of you. I laughed a lot because of you. I believed in love because of you.


Hej :) Har ganska precis kommit hem från en liten runda med hunden. Om nu en halvtimme räknas som "ganska precis". Och Alice hängde med ut och gå. Trevligt! Ska snart sätta mig och plugga vidare till ett litet prov på hemkunskapen som jag ska ha imorgon och sedan fortsätta att träna på spanska-glosorna till på Fredag. Och (!) nu glömmer jag det nästan! Jag måste också hitta och skriva om syror och baser till NO:n imorgon :/ Men det tar jag senare.

Tänkte också komma med ett litet tips för er som ska plugga in glosor i skallen, hehe ^_^ En bra sida som en tjej i min klass visade mig idag. Väldigt effektiv. Spellic.com heter den. Det är bara att skapa ett konto gratis och sedan skriva in glosorna du ska träna på. Sedan förhör den dig på stavningen. Hoppas det hjälper... :)


!

Har suttit i nästan en timme nu och letat efter hur man tillverkar saltsyra, det e helt omöjligt att hitta...


Plugg plugg plugg!

Hej komm hem för ett litet tag sedan. Mamma tar Alesha idag och jag ska plugga no, har den sega texten kvar och sen ska jag plugga lite ekonmi och engelska med.
På tävlingen för förra helgen gick det skit vi vägrade ut oss så vi fick åka hem men laget kom 8. dena helgen är det omgång 2 i Åstorp, hoppas på att det går bättre. Här kommer lite bilder från tävlingen sen ska jag plugga.

Let us die young or let us live forever. We don't have the power but we never say never.•One Direction - "Forever Young" ♥

Shit vad jag älskar när de sjunger denna låten! Enligt mig mycket bättre än originalet...


I've got the magic in me!


Härligt! 84 glosor till engelskan imorgon, som jag sa innan :/ Typiskt alltså! Men inget man kan göra åt det... Hann färdigt med de två labbraporterna och kom på att vi först har NO på torsdag, så det är ingen inlämning imorgon. Yeah! *glädjehopp* :)

Till något annat nu då. Något man bara inte kan undgå att upptäcka när man går in på blogg.se. Den efterlängtade appen till IPhone är nu här. Den jag väntat på så länge. Så nu kan jag uppdatera bloggen On the Go! Så nu kan jag förhoppningsvis blogga på rasterna i skolan, om internet finns tillgängligt.Läxor, läxor, läxor, läxor och ännu mer läxor!

Alltså jag sitter här och undrar just nu om man kan ha mer läxor och prov som jag har nu?! Har precis gjort färdigt min andra labbraport till NO:n som ska vara klar och inlämnad imorgon. Plus att jag har 84 (!) engelska glosor till imorgon och 20 spanska glosor till på Fredag. Helt sjukt. Känner mig inte en liten aning stressad nu. Blir nog plugg det mesta av kvällen.

Och så kan man lägga till något litet positivt. Hade något som kallas för "Stressboll" idag på idrotten. Ganska kul faktiskt. Orkar tyvärr inte förklara det just nu, haha :D Men jag gjorde i alla fall ett mål på grenen där man skulle spela innebandy. Yes! :) Mindre kul efter det när vi plötsligt skulle göra 100 sit-ups, 40 armhävningar och göra någon övning för benen typ 50 gånger. Jobbigt det känns i benen och armarna efteråt kan jag bara säga. Men nog klagat nu, haha :) Hoppas att ni har haft en lika bra dag som jag... Om inte bättre?


We'll do it all... everything...


• Snow Patrol - "Chasing Cars"One Band - One Dream - One Direction


That's what makes you beautiful ♥

Så snygga ♥ Love them!

Tjolahopp! :) Är färdig med bloggdesignen nu. Vad tycks? Är det snyggt/fult...? Själv blev jag riktigt nöjd med den. Tog lite tid, men det var det värt det tycker jag. Det är ju trots allt jätte kul att göra designer. Älskar det! Men nog om det nu...

Har haft en hyfsat bra dag idag. Spelade badminton på idrotten, en sport av alla som jag faktiskt tycker är kul. Annars bara vanliga lektioner under dagen och sedan bar det hemåt. Satte mig direkt och pluggade lite och fortsatte sedan och gjorde klart designen, vilket leder oss till nu. Det blir nog "Svenska Hollywood-fruar" på TV sen. Tycker att det programmet är askul, haha :D

(Och glöm inte att ni fortfarande kan beställa designer av mig! Gör det med glädje)

Min dag - Ny header

Hej! :) Hur har ni haft det idag? Själv har det varit bra. Strålande väder hela dagen och en härlig promenad med hunden. Skolan igen i morgon, men gör inte så mycket för mig :) Ganska många prov, men sånt hänger väl med ju äldre man blir. I alla fall, tänkte göra en ny header och lite ändringar i designen nu när vi börjar skriva igen. Kommer upp antingen idag eller i morgon. Beror på hur långt tid det går att göra den. Kram så länge!

You're original, can not be replaced...Lite bilder på när Henna avnjuter en eftermiddag i den härliga solen tuggandes på en pinne. Hela dagen har varit i princip lika varm som en sommar eftermiddag :) Härligt!


Hej bloggen! :)

Hej alla! Johanna här :) Vet att det har varit jätte länge sen jag sist skrev här på bloggen. Men nu blir det ändring på det. Kommer fortsätta blogga här nu, förhoppningsvis också Lina. SKa prata med henne om det :) Men iaf. kommer att börja blogga igen, så mycket jag hinner.

Sen är det också så att jag håller på med ett skrivprojekt utanför bloggen som jag säkert kommer att publicer lite av här på bloggen. Blir kul att se vad ni tycker. Kram Johanna!♥