Gotta Be You♥

"One Direction - Gotta Be You"!

Måste säga att jag är helt förälskad i denna låt! :) Så fin den är, alltså.

A lovely walk in the woods!

Foto: Jag.

Här kommer lite bilder från härliga Krapperupp! Var där med mamma och pappa för att fira Fars dag :) Tog en härlig promenad i skogsområden som hörde till och fikade sedan i en liten, mysig stuga på gården.

Nu ska jag faktiskt se om jag kan installera mina Sims 3 på datorn, som nu är ominstallerad. YES! :D

Don't be scared.... I'll be here...

En bild på min saknade älskling ♥

Tjena allihop :) Hur har ni det idag? Själv har jag det sådär:/ Vaknade upp mitt i natten och kände mig jättedålig, sådär nu på eftermiddagen. Håller på att leta efter en ominstallationsskiva till min dator som verkas ha gömts sig ordäntligt. Hittar jag inte den är det kört med mitt Sims-spelande :( Och det vill jag ju inte ska hända!

Slänger upp lite fler uppdateringar under dagen, ska iväg vid två på en lite utflyckt med familjen men kan ju blogga från mobilen nu, så ni får ett par inlägg senare som sagt. Kram!

Johanna här! :)

Hej bloggen! Sååååååå himla ledsen att jag inte skrivit på länge :/ Förlåt! Har haft mycket med skolan, stora arbeten och så, men ska fortsätta nu. Pratar med Lina också och ser om hon fortsätter nu också :) Och så tänkte jag bara säga att ett av dessa stora arbetena vi haft var att skriva en novell, en kort liten story. Blev nöjd med min, även om jag är van vid att skriva längre "romaner", haha. Men jag kommer i alla fall att lägga upp min här på bloggen i tre delar så att ni kan läsa den om ni vill. Lina tror jag också skulle lägga upp sin, men pratar med henne i skolan på måndag i alla fall. Hoppas att ni haft det bra än så länge, så hörs vi i morgon! :) Kram!♥