Dålig uppdatering, I know...

Haha, dålig uppdatering kan man lugnt snacka om :D Men har haft ganska fullt upp. Har knappt hunnit blogga på min andra blogg heller :( Synd. Men just nu håller jag på med typ tre olika designer som folk har beställt! Roligt ^_^ Älskar att göra designer :D Men vi hörs senare, får nog börja fixa lite på dem. Kram!

Hiss & Diss (Sommaren)

Värmen!

Jag älskar verkligen när det blir sommar att det blir så varmt och härligt. Mycket bättre det än den kalla och gråa vintern. Och till sommaren tycket jag också att det blir lättare att anpassa kläder efter väder och vad man vill ha på sig, för inget är oftast för kallt för att ha på sig :)

Sola & Bada

Just den årstiden när man kan ligga på stranden eller hemma i trädgården och sola och bli brun. Härligt! Och sedan, när man känner sig för varm, kan man ta ett svalt dop i havet... eller varför inte i poolen? Det hissas verkligen från min sida ;)

Solbränd :/

Jag är ganska säker på att det inte finns någon som gillar att bli solbränd. Det finns ju också nackdelar med värmen och framförallt den starka solen. Man måste hela tiden se till att inte bli solbränd, för det är inte ett dugg kul, tycker jag. Det börjar svida över armar och ben. Och sedan är det ju inte alltid det ser lika charmigt ut som en fin och jämt solbränna.

Regniga dagar på sommaren...

Nu är det väl klart som sjutton att man vill kunna vara utomhus och njuta av det fina vädret och så? Ja, kanske inte för alla, men för det mesta? Jaja... när de här regniga dagarna dyker fram, och man blir tvungen att ställa in de bokade planerna man hade för dagen :( Ingen höjdare. Men å andra sidan så kan det ju också vara skönt att det regnar lite vissa dagar...

We just wanna make the world dance!

•Jessie J - "Price Tag" ft. B.O.BMin praodag...

Som sagt, jag har praoat första dagen på hela veckan på min förra skola. Inne hos alla femte klassare. Samma klass som min lillebror går i, så det funkade väldigt bra. Jag känner typ alla, så det är ju ett plus. Men ja, i alla fall. När jag kom dit så var det första de gjorde att presentera mig inför klassen. Sedan fick jag hänga med en grupp på 6 killar som skulle baka muffin, haha :D Det gick väl... ganska okej. Sedan var det typ tyst läsning och SV resten av dagen...
Jag ska ju praoa där en hel vecka, och i morgon ska jag åka med klassen in till stan för något fotograferings projekt i svenskan. Synd att jag inte har systemkameran här hemma :'( Men men.

Hoppas att er dag har varit bra! Kram :)My sweethart ♥


Prao hela veckan

Nu har jag prao hela denna veckan. Ska praoa på min förra skola, i min lillebrors klass :) Och sen någon gång i veckan så ska jag köpa en klänning som jag ska ha på skolavslutningen. Väldigt fin tycker jag. Nöjd med valet. Och snart måste jag nog gå och lägga mig. Känner mig riktigt trött. Och ska fortfarande upp ganska tidigt i morgon...

Någon av er som ska praoa? I så fall, var? :)

Idag  har jag inte gjort något speciellt. Det har regnat rejält mycket under dagen så ute har jag inte varit, haha :D Har bloggat lite och så. Mest suttit vid datorn. Och sedan också rensat ut i min garderob. tagit bort lite gammla saker som jag inte använder längre och så...

☆┌─┐ ─┐☆
│▒│ /▒/
│▒│/▒/
│▒ /▒/─┬─┐
│▒│▒|▒│▒│
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒┌┘
└┐▒▒▒▒┌┘  Peace & Love! ♥
Ikon till justinbieberstories.blogg.se

Denna ikonen ligger nu på justinbieberstories.blogg.se :) Om du vill veta mer om hur just DU kan få den in i din meny på din egen blogg så läs här nedan ;)
• Börja med att kopiera koden i den lilla rutan:

•När du har kopierat koden i rutan så går du in i din egen blogg och lägger in koden vart du vill i kodmallen.
•Tryck på "Spara kodmall" och sedan är det klart! :) Svårare än så är det inte.
Kram Johanna ♥ (justinbieberstories.blogg.se / livelikeitsyourlastday.blogg.se)

PARTY ROCK!!

• LMFAO - "Party Rock Anthem"

Candy, sweet candy.


Många, många bubblor ••••

Satt med en vattenflaska i handen och märkte först nu detta som stod på framsidan :D "Med en miljard bubblor som du kan räkna om du vill." Tyckte att det var lite gulligt bara. Lite roligare med sådana förpackningar när dem gör allt lite roligare. Som det stod på basidan av flaskan också: "Drick inte efter bäst före- datum; Det finns bättre sätt att visa sig tuff på". Bara sånna saker gör allt lite roligare :)

"I came across..."

Glee Cast (Warblers) - "Somewhere Only We Know"

Tittade på Glee igår och blev typ kär i denna låten, haha :D


If you have a minute, why don't we go talk about it somewhere only we know...

Har ägnat det mesta av min eftermiddag idag till att fixa den nya designen till min andra blogg, justinbieberstories.blogg.se :) Sedan har jag också pluggat en hel del. Det är väldigt mycket att göra nu de sista veckorna i skolan. Blir lite stressad ibland. Plus att det inte har vart de två bästa veckorna för mig nu :( Men man kan ju inte alltid ha humöret på topp, eller?
Jag har fortfarande ganska mycket kvar att göra. Väldigt mycket läxor och prov att öva inför. Och sen är det ju prao nästa hela vecka. Någon mer som har det? :)Today's music 2.0


Taylor Swift - "Love Story"DEN TOLFTE MAJ TVÅTUSENOCHELVA

Sitter här vid datorn och har faktiskt ganska tråkigt. Saknar att kunna fota en massa fina bilder. Som jag nog har nämnt innan så var jag smart nog att lämna systemkameran i vår sommarstuga -.- Har vart utan den i snart tre veckor. KLARAR DET SNART INTE MER! VILL FOTOGRAFERA!
Men än så länge får min IPhone duga :) Har en app som heter "Hipstamatic". Väldigt bra. Kostar 15 kr. Men den tar väldigt bra bilder. Eller ja, resultaten av bilderna man tar blir fina om man säger så, haha :D Tog några bilder i fredags när vi hade frilufsdag på skolan. Skulle vara ute i skogen och orientera i flera timmar. Snacka om jobbigt. Men jag fick ju lite extra träning. Det skadar ju aldrig ^_^
(©Alla bilder tagna av mig)Today's music!

•Chris Brown ft. Justin Bieber - "Next 2 You"

ÄLSKAR den här låten!! (Ahh! Justins röst!) ♥