There's no life without laughter...

Hej! Tänkte slänga upp lite videoklipp som jag gillar. Få se om ni tycker likadant :)

Anledningen till dålig update...

Hej bloggen! Johanna här :) Förlåt för att uppdateringen har varit så dålig, men skolan har börjat, jag har bara slappat lite och tagit en paus från bloggandet. Men lovar att skärpa mig nu! Kommer slänga upp inlägg nu under resten av dagen, och bloggar sen som vanligt igen ;) Kram!!

<3

Idag red jag på stubben med Louise och Tage, Alesha var duktig och lyssnade bra. när vi komm tilbaka till stallet så jag att vi hade lyckets tappa ena backskyddet på stubben, så jag för vel rida ut där nån dag och leta.
Blev taggad i några bilder på facebook från tävlingen som jag tänkte lägga ut :)

Being the way that you are is enough...•One Direction - "What Makes You Beautiful" ♥

Älskar verkligen denna låten. Och börjar bara gilla One Direction mer och mer! De är så bra :)


Min dag var väl OK, haha :)

Hej! En väldigt stilla dag för mig idag. Var vaken i en och en halv timme i natt på grund av att Henna höll mig vaken, så har varit lite trött idag. Och så gick jag upp klockan kvart i nio och gick ut med Henna, tur för mig att hon sov väldigt länge idag :) Annars har min dag varit lugn och skön. Var utan internet halva dagen, för av någon anledning funkade det inte, men annars har allt varit bra. Har läst lite i min bok också. "Harry Potter och De vises sten". Riktigt bra är den, och jag kan starkt rekommendera Harry Potter-böckerna för er som gillar filmerna med som inte läst böckerna. Har tre av böckerna, men har hittills bara börjat läsa den första. Har sett alla filmer, men aldrig läst någon av böckerna, hehe :) Är snart färdig med ett:an och sedan ska jag köpa två:an.

Hur har er dag varit? :)Tävlingen gick super!

Gick upp vid 6 i morse, sedan åkte vi till stalet vid kvart över 7. Fodrade hästarna och sedan borstade jag Alesha lite sedan packade vi in alla sakerna och åkte iväg. Det tog ca 30 minuter dit, när vi kom dit så gick jag banan det var bara 7 hinder så den var ganska lätt. Efter jag hade gått banan lastade vi ut och tog på alla sakerna sedan red jag fram. Han var lugn och lyssnade bra, hon hoppade fint på framhoppningen, fast det blev 2 stopp på oxern, Det var för att jag tvekade och det red andra framför hindret hela tiden. Väl inne på banan fick hon titta på ett honder som många hästar hade vägrat på. Vi blev felfria men hon stannade och tittade på alla hinder innan hon hoppade, så blev en delad första plats med alla andra som blev felfria.
Orkar inte lägga ut fler rästen kanske kommer någon annana dag ^^

Taggad!

Hej har inte haft tid att blogga något, i går var jag och 4 andra på bio och såg Jag saknar dig, den var jätte sorjlig man hörde hur alla grät. Filmen var slut kvart över nio ungefär, Amandas mamma körde mig och Alma till knutpunkten och jag och Alma var tvugna att springa ner till tåget och såklart när vi kom ner så körde tåget. Vi fick titta när nästa tåg gick och det var en timme tills dess, vi såg att det gick en buss 12 så vi tog den, jag var hemma vid 1 tiden i natt.
Idag red jag ut med min kompis, vilket inte var någon lyckad dag att rida ut på, för det är vallåkra träffen denna helgen. bilarna kör mega fort förbi och så kör de och tutar. Vi fick hålla oss uppe på en åker som de höll på att skörda sammtidigt, blev lite skritt och trav. vi skule egentligen inte galoppera men det tyckte Alesha så hon for iväg i galopp några gånget. Putsade även all utrustning och mockade hagen, vat i stallet i 5 timmat idag. I morgon är det tävling i ödåkra så blir att gå upp tidigt, syrran hänger med och fotar så e kommer förmodligen bilder i morgon :)

Hej bloggen!

Hej alla läsare! :) Ledsen att uppdateringen från min sida har varit riktigt usel nu under sommaren :/ Ska bättra mig nu när skolan börjat igen och jag har tid över till att sitta och blogga. Börjar skriva novellen nu också, så kolla gärna in dem om ni vill ;) Kommer upp fler inlägg idag, så hörs då! Kram♥


Film!

På freda har filmen jag saknar dig premiär jag och Amanda ska förmodligen gå och se den, den verkar vara sjukt bra och sorjlig jag kommer säkert börja böla. Nån mer som ska se den?

<3

Igår red jag ut på Alesha det gick super red ner på viarp och hoppade några språng, det gick med super.
idag så löslongerade jag Alesha och det gick bra.
var nyss inne på tdb och såg att det är 159 starter till ödåkra, och det kommer säkert fler.
på tisda blir det lektjon på viarp och det hoppas jag ska gå super.

Failade muffins...

Jag och syrran gjorde nyss muffins, som rubriken sär så blev de failade. Först blev de mega stora sedan sjönk de ihopa!? Fast de blev ganska goda endån ;)

Hemma!

Kom hemm för någrt minuter sen, har varigt hoss min moster.
Åkte till viarp vid kvart över 2 tiden så babblade vi lite och sedan skulle vi rida jag fick Filippa, vi skulle rida dressyr och hon var ganska seg och ville absolut inte sammarbeta, Caroline tror att det är för att hon har blivit så tjock under sommaren när de har vatt på bete.
Sedan gick jag upp till Alesha och bestämde att jag skulle rida ut med Louise och Lisa, jag red i paddocken först för att hon inte skulle vara så pigg, de tog så lång tid på sig så jag red ensväng själv och mamma gick med. Hon var jätteduktig lyssnade bra och allt.
Nån dag nu i helgen ska jga kanske rida med Alma och 3 andra till otarp och hoppa teräng, då hänger förhoppningsvis syrran med och fotar.
Minne från km med Filippa <3

<3

Ska snart sticka till morfar och fika, sedan ska jag till viarp vid halv 3 tiden. Efter jag har vatt på viarp ska jag gå upp till Alesha och rida en sväng. uppdaterar mer i kväll :)
Älskade ponny <3

Bio!

Har varit och sett Harry Potter och dödsrelikerna del 2 idag, (vet jag e lite efter ^_^) Såg den med Amanda, Alma och Hugo. den var sjukt bra och sorjlig, jag började nästan böla. Älskar verkligen HArry Potter filmerna :)

Tur?

Jag är med och tävlar om ett shabrak hoss http://showjumper.se/?p=2945#comments